Väike Nikon Z 50 on “suurim” kaamera, mida kunagi nähtud

Tutvu Z-seeria peegliteta kaameraga, mis on mõeldud kõikide kasutajate jaoks. Üle mõistuse väike. Vastupidav. Ülimalt lihtne kasutada. Nutiseadmega ühendatav. Valmis muutma sind professionaalseks loojaks. Jäta meie kaamera abiga oma jälgijatele kustumatu mulje.

Nikon
Nikon

Loovus tuleb täisringina.
Laiem kinnitus. Milline suurepärane mõte. Z 50 on konstrueeritud Nikoni revolutsioonilise Z-kinnituse ümber, mis on võrreldava kaamerasüsteemi kõige laiem objektiivikinnitus. Laiem kinnitus tähendab rohkem valgust ja rohkem valgust tähendab kõike parimat – teravust, kontrasti, teravustamiskiirust, vähese valgusega jõudlust ja pildikvaliteeti.

See on sinu lugu. Jutusta seda ilmekalt.
4K Ultra HD ja aegvõtted, 1080p aegluubis, filtrid, efektid ja palju muud.

Redigeeri videosid lennult.
Filmi klipp, lõika seda otse kaameras, saada see oma telefoni ja postita – kaotamata hetkegi.

Elu on lõbusam aegluubis.
Muuda tavaline hetk eepiliseks 120 kaadrit sekundis aeglase 1080p Full HD videona, mis sobib suurepäraselt aja painutamiseks, kiiruse suurendamiseks ja enamakski.

Väike, kuid äge.
Õhuke, sile ja vastupidav disain iga seikluse jaoks.

Z-võimsus, ainult väiksem.
Z 50 pakub Z-seeria auhinnatud jõudlust läbi aegade väikseimas vahetatavas objektiivis DX-formaadis kaameraga.

Reisi koos kaameraga.
Z 50 vastupidav magneesiumisulamist konstruktsioon muudab selle piisavalt tugevaks, et peaaegu kõikjale kartmata kaasa võtta. Seda kullakest pole vaja liigselt hellitada.

Nikon

 

Sinu insta teeb ära kogu töö.
Kaamerast hetkega oma jälgijateni.

Töötab nutitelefoniga.
Sisseehitatud Wi-Fi® ja Bluetooth muudavad ühiskasutuse hõlpsaks. Paigalda Nikoni SnapBridge’i rakendus ja sinu Apple®-i või Android™-i süsteemiga telefon muutub Z 50 jaoks võimsaks aksessuaariks. Saad hõlpsalt fotosid ja videosid kaamerast telefoni üle kanda ja isegi telefoni kaugmonitorina kasutada, et näha, mida Z 50 näeb, kaamera sätteid kohandada, pilte teha ja videosid salvestada.

Särab hämaras.
20.9MP DX CMOS-anduriga, vastupidava mootoriga EXPEED 6 ja laiema Z-kinnituse valguse kogumise eelistega näevad hämaras pildistatud fotod ja videod välja selged ja professionaalsed.

Vaata selfit.
Autoportree režiimi aktiveerimiseks libista LCD-ekraan alla – see sobib suurepäraselt selfide tegemiseks ja vlogimiseks.

Pilkupüüdev nii mitmel viisil.
Portreede pildistamisel saab Z 50 silmapaistev autofookuse süsteem lukustuda sinu objekti silmale ja hoida seal fookust isegi liikumisel, et saada kaunilt fokusseeritud portree.

Loomingulised filtrid ja efektid.
Näita oma loovust ainulaadsete meeleolu seadvate filtrite ja efektidega. Z 50 sisaldab 20 kõrgekvaliteedilist loomingulist pildikontrolli ja 10 eriefekti, kõiki neid saab reaalajas eelvaates vaadata ja rakendada nii fotodele kui ka videotele.

Vaikus on kuldne.
Kui pead olema kärbes seinal – intiimsete hetkede jäädvustamine, avameelsed portreed, elusloodus, muusika ja muu – lülita sisse vaikne fotorežiim ja pildista täielikus vaikuses.

Šikk ergonoomika.
Vorm ja funktsioon on täielikus harmoonias.

Mugav vaade.
Elektrooniline pildiotsija on pisut laiendatud, et selle kasutamine oleks mugavam ilma sinu silmi pimestamata .

Nutikas juhtimine.
Mugava ja tõhusa käsitsemise tarvis on pööratud suurt tähelepanu iga nupu ja valimisnupu paigutusele.

Kvaliteet on selgesti tuntav.
Hästi tasakaalustatud, sügav haare, magneesiumisulamist konstruktsioon –  vastupidav igal viisil.

Ohoo, milline pildiotsija!
Rõõmusta Z 50 suurepärase eraldusvõimega elektroonilise pildiotsija (EVF) üle. See aktiveerub, kui tood kaamera silma juurde, ja näitab sulle täpselt, kuidas sinu fotod ja videod välja näevad – loovate pildirežiimide, filtrite, efektide ja kaamera sätete eelvaade reaalajas.

Geeniuse puudutus.
Libista fotode ja videote vahel, puuduta fokuseerimiseks, navigeeri kaamera menüüdes sama hõlpsalt kui nutitelefoni kasutamisel koos Z 50 suure eraldusvõimega puutetundliku ekraaniga.

Z-kinnitus. Üks suurus sobib kõigile.
Sinu objektiivide kollektsioon võib koos sinu loominguliste püüdlustega kasvada. Z 50 töötab kõigi tipptasemel NIKKOR Z objektiividega ja umbes 360 ühilduva DSLR-objektiiviga (koos lisavarustusse kuuluva adapteriga FTZ).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *